Aanmeldingen internaat


Het internaat Sint-Jozefscollege Aalst is verbonden aan de gelijknamige school. Dit houdt in dat we enkel nieuwe internen inschrijven wanneer zij ook inschrijven in onze school en wanneer ze instemmen met haar pedagogisch project en het internaatsreglement.

Wij schrijven zowel jongens als meisjes in en dit vanaf de leeftijd van 10 jaar (5de leerjaar).

Kandidaat-internen kunnen het hele jaar door aanmelden via onderstaand formulier. Bij aanmelding worden uw gegevens opgenomen in onze lijst met kandidaten.
Indien u ervoor kiest een kennismakingsgesprek te hebben na afspraak, zal de internaatsbeheerder met u contact opnemen om een datum vast te leggen.
Kiest u om langs te komen op onze INFODAG van zondag 8 maart 2020, dan wordt u enkele weken voor deze opendeurdag per mail aan dit evenement herinnerd. Op de infodag krijgt u de nodige informatie over en rondleiding in het internaat en is er tijd voor een kennismakingsgesprek met de internaatsbeheerder.

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we tijd om elkaar beter te leren kennen en al uw vragen te beantwoorden omtrent het internaat. Na dit gesprek kunnen we eventueel overgaan tot een definitieve inschrijving.

Gelieve bij de inschrijving de identiteitskaart van de leerling mee te brengen, en voor het kennismakingsgesprek, indien mogelijk, het laatste rapport.

Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de internaatsbeheerder (tel.: 0478/20 74 55 of via e-mail: internaat@sjcaalst.be).

 

Print Friendly, PDF & Email