MATER INTERNA’S NIEUWJAARSRECEPTIE & WINTERBARBECUE – 8 januari 2020


Woensdag 8 januari, nieuwjaarsreceptie Mater Interna. Dat het iets meer ging zijn dan een eenvoudige drink, daar waren we zeker van. Daarvoor kennen we ons praesidium te goed. Zij hebben er dan ook alles aan gedaan om er een fantastische avond en feest van te maken. Eerst namen we de trein naar Denderleeuw waar we gastvrij ontvangen werden door de familie van Julien, onze ‘Pater’ in het praesidium. In de tent die voor de gelegenheid opgesteld stond, werden we door de primus verwelkomd en werd er getoost op het nieuwe jaar. Nadien konden we plaatsnemen aan een gedekte tafel waar de lekkere gourmet met bijpassende groenten ervoor zorgde dat de sfeer meteen goed zat. Zoals de traditie het vraagt, sloten we de avond af met onze nieuwjaarsbrieven waarin we onze peters of meters bedankten en we onze voornemens voor het nieuwe jaar kenbaar maakten. Nadien werden de cadeautjes gedeeld en werd het jammer genoeg tijd om terug te keren naar het internaat . Het was het einde van een schitterende avond waar we als groep enorm van genoten hebben. Dit doet ons enkel uitkijken naar wat we als groep in de toekomst nog kunnen verwezenlijken.

Victor Vandenbussche

Print Friendly, PDF & Email