Kennismakingsactiviteit (4/09/19)


“De startactiviteit op internaat was de ideale manier om de nieuwe internen wat beter te leren kennen”.

Wij begonnen met “arrow-tag”, een pijl en boogspel. Na een korte initiatie werden we in groepen verdeeld, een rood team en een zwart team. Het doel van het spel was om het volledige andere team uit te schakelen door op hun te schieten met een ‘zachte’ pijl. Het regenweer hield ons niet tegen om veel plezier te beleven. Na onze eerste activiteit stond er een groot nieuw hoogteparcours op ons te wachten. Maar eerst de veiligheid natuurlijk, we kregen allemaal een helm, een klimgordel en de uitleg van het magnetisch beveiligingssysteem. Door de regen was het parcours wel glad, maar op internaat houden we van wat extra uitdaging. Tenslotte keerden we met nieuwe vriendschappen terug naar ons internaat. Een ervaring om nooit te vergeten..

Couvent Matisse – Intern van de 2e graad

Print Friendly, PDF & Email